Den skønneste have 2020


I foråret 2020 tog Sille Roulund og gartner Erik Andersen hul på endnu en omgang skønne haver i vores region, og vores have var med i kapløbet. Sille Roulund og Erik Andersen var enige om, at Stenmaglehaven især skulle huskes for måden prydhave og natur går i et med hinanden.


Dennis viser rundt i haven, og fortæller små anekdoter blandet med indsigt i, hvor meget arbejde det kræver at anlægge en have som Stenmaglehaven. Hør bl.a. historien om havens kløvede sten.


https://www.tv2east.dk/den-skoenneste-have/26000-m2-stor-og-frodig-have-vinder-den-skoenneste-have-2020


Vinder Den skønneste have 2020


Det kom som lidt af en overraskelse da vi vandt titlen 'Regionens skønneste have 2020'. Tusind tak for opbakningen - vi er meget taknemmelige. I finaleprogrammet udtaler en af dommerne, Merry Sørensen følgende om haven. 'Haven er fantastisk, og Dennis kan noget med sten, planter, bakker, dale og søer, så jeg er synes, den er meget flot.Louise & Dennis

Havens spændende planter


Haven indeholder flere hundrede

rhododendron, en del magnoliatræer og

andre specielle træer. I haven finder man bl.a. vores tre sumpcypres. Sumpcypressen er også kendt som verdens tykkeste træ. Der findes eksempler der ved en højde på 28 merer, har en stammediameter på 17 meter.