Arrangementer i haven

Guidet tur i Stenmaglehaven med kaffe og kage

Kom med bagom kulissen og oplev haveejer, Dennis fortælle om havens tilblivelse. Hvor kommer ideerne og hvordan startede det hele? Oplev haven på en ny måde, og få et indblik i havens gode historier.

Slut dagen af med friskbrygget kaffe/te og et stykke hjemmelavet kage, og nyd det i dejlige omgivelser.  

Onsdag (grundlovsdag) den 5. juni 2024

Lørdag den 22. juni 2024

Lørdag den 17. august 2024

Lørdag den 30. august 2024Overdådig kagebord i Stenmaglehaven

Nyd lækre kager i naturskønne omgivelser. Louise har skabt et overdådigt kagebord, hvor du får mulighed for at smage et stort udvalg af lækre og velsmagende konditorkager.

Søndag den 26. maj 2024

Søndag den 16. juni 2024

søndag den 25. august 2024Mors dag i Stenmaglehaven 

Mangler du en god idé til din mor til Mors dag? Hvad med dejlig dag i Stenmaglehaven, med luksus smørebrød, fra Restaurant Fasaneriet i Lejre!

Søndag den 12. maj 2024Fars dag i Stenmaglehaven 

Mangler du en god idé til din far til Fars dag? Hvad med at invitere din far med til en dejlig dag i Stenmaglehaven, med luksus smørebrød, fra Restaurant Fasaneriet i Lejre!

Onsdag den 5. juni 2024Pinse i Stenmaglehaven 

I samarbejde med Restaurant Fasaneriet, er det i år muligt at bestille restaurantens meget populære salat med hjemmerøget laks, eller deres saftige kyllingesalat, med tilhørende hjemmebagt brød og smør.

Søndag den 19. maj 2024

Mandag den 20. maj 2024Midsommeraften i Stenmaglehaven 

I samarbejde med Støvlet Katrines Hus og Wine Service, har vi sammensat et helt unikt arrangement, fredag den 14. juni 2024. Aftenen byder på en eksklusiv tapas menu, med passende vine og hyggeligt samvær.

Fredag den 14. juni 2024


Jordbærkage i Stenmaglehaven 

Findes der noget bedre end danske, solmodne jordbær - nej vel?
I denne weekend sætter vi ekstra fokus på de søde røde bær. Denne billet indeholder entré til haven, en jordbærkage med bær fra egen haven, samt kaffe eller te.

Lørdag den 29. juni 2024

søndag den 30. juni 2024Koncert, kaffe & kage i Stenmaglehaven

I anledning af Sorø Historiske Festival med temaet “Kærlighed” inviterer vi jer til en uforglemmelig formiddag, i selskab med duoen Vrøvl, som spiller dansk folkemusik. Mellem numrene fortælles der om spillemænd og -koner og folkemusikkens historie. Vrøvl består af Mikkel Thomas på guitarlele og Kåre Lind på fløjte og sang.

Tirsdag den 2. juli 2024